Tietoa meistä

Ensiluokkaiset ilmastointi- ja lämmitysratkaisut liikkuvaan kalustoon

Onko vaikeaa löytää ilmastointi- ja lämmityslaitteita vaativaan ammattikäyttöön? Meiltä löytyy ratkaisu. Wihuri Oy Tekninen Kauppa suunnittelee ja valmistaa Finnklima-tuotteita, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ammattikäyttöön valmistetut tuotteemme rakentuvat laadukkaista komponenteista ja takaavat ratkaisun haastavampaankin ohjaamon ja matkustamon lämmönhallintaan.

Olemme valmistaneet Finnklima-tuotteita yli kaksi vuosikymmentä, joten hallitsemme ensiluokkaiset ilmastointi- ja lämmitysratkaisut. Kokemuksemme ja laaja yhteistyöverkostomme takaavat, että tarjoamme ratkaisuja, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa. Asiakkaamme ohjaamovalmistajista, korinrakentajiin sekä työkoneiden ja autojen maahantuojiin arvostavat korkealaatuista palveluamme aina suunnittelutyöstä jälkimarkkinointiin.

Jos siis kaipaat ammattikäyttöön räätälöityjä ilmastointi- ja lämmitysratkaisuja, me olemme kumppanisi. Tuotteidemme valmistus ja tuotekehitys tapahtuvat Suomessa mahdollistaen joustavat toimitukset ja laadukkaat tuotteet kilpailukykyisillä hinnoilla. Hiotaan ohjaamon lämminhallinta yhdessä täydelliseksi juuri teidän tarpeisiinne!